divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel

AJÁNLAT ÜZLETEKNEK, MÁRKÁKNAK

A divatlap.hu-t arra terveztük, hogy megkönnyítse a vásárlást azoknak a tudatos fogyasztóknak, akik a neten keresnek információt, és azután a boltokban vásárolnak.
Megteremtjük számukra a kényelmes keresés lehetőségét a partnereink újdonság vagy akciós ajánlatai között, illetve, hogy megtalálhassák a hozzájuk legközelebbi üzleteket, ahol ezeket megvehetik. Ezzel egy hatékony marketing eszközt adunk a partnereink kezébe, amivel célzottan érhetik el a potenciális vásárlóikat. Amit a divatlap.hu nyújt az üzleteknek, márkáknak:

- közvetlenül a partnereink üzleteibe vagy márkáihoz irányítja a vásárlókat
- összekapcsolja a „divat-fogyasztókat” az üzletekkel
- növeli a márkák ismertségét a divat rajongók körében
- a márkaépítés hatékony eszköze
- friss, aktuális ajánlatokat közvetít a célcsoportoknak
- egyedi megjelenési forma

A divatlap.hu az egyszerűen használható keresőinek segítségével elvezeti az Önök üzletébe, vagy márkáihoz a fogyasztókat, akik abban a tudatban térnek majd be a kiválasztott üzletbe, hogy ott biztosan megtalálják azt, amire vágytak. Ezáltal partnereink maximalizálhatják eladásaikat, és vásárlóik elégedettségét.A divatlap.hu üzlet vagy márka partnereként biztosítunk Önnek egy saját oldalt a portálunkon (vagy oldalakat, attól függően, hogy hány üzlete van, illetve hány márkának a kizárólagos képviselője). Tekintsen meg egy üzlet oldalt, vagy egy márka oldalt.

A saját oldala úgy működik, mint egy online katalógus, vagy hirdetési kampány, amit Ön aktualizálhat, frissíthet, teljesen szabadon amikor, és ahányszor csak akarja, bármiféle plusz költség nélkül az alapdíjon kívül. A saját oldala/oldalai a következőket tartalmazza:

- üzlet vagy márka általános adatai: pl. cím, telefonszám, cég logo, nyítvatartás, stb.

- saját weboldal címe (átkattinthatóan)

- képgaléria 4 képpel (pl. üzlet fotó, kirakat, aktuális kollekció, best seller termékek, stb.)

- szöveges bemutatkozó

- 10 újdonság ajánlat képpel, szöveggel
- 10 akciós ajánlat képpel, szöveggel

- hírlevél küldés lehetősége (külön díjért)

- saját jelszóval védett adminisztrációs felület, ami lehetővé teszi, hogy bármikor könnyen, gyorsan aktualizálja az adatait, bemutassa újdonságait, akciós ajánlatait, üzleti eseményeit.

A divatlap.hu az Ön aktív médiuma, amin keresztül a legcélzottabban érheti el potenciális vásárlóit. A divatlap.hu kombinálja az online keresés kényelmét a boltban vásárlás „felpróbálhatom, mielőtt megveszem” élményével. Nincs többé üres járat - sem virtuálisan sem a valóságban - amikor csalódottan, üres bevásárlókosárral tér haza a vásárló.

Amennyiben további információra van szüksége, tekintse meg a Szolgáltatási szerződést.

Egy-egy aloldalt egy évre 48.000 Ft+áfa áron ajánlunk leendő partnereinknek.

Amennyiben a divatlap.hu szerződött partnere kíván lenni, vagy további információra van szüksége, az info@divatlap.hu címen várjuk jelentkezését.
-->
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő