divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Terület
 Város
 
 Kulcsszó
 Rendezés
Champion Árkád Pécs

7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 11.
Tel.: 06 30 488 8738

Nyitvatartás: H-Sz 9-20, V 10-18
Termékkategóriák: sportruházat
Ezeket a kártyákat fogadjuk el: Visa, Visa Electron, Mastercard, American ExpressRochester, New York. 1919-ben a Feinbloom fivérek megalapítják a Champion Knitting Mills-t. Egy sportmárka létrehozása meglehetősen újdonságnak számított.

A Champion ezekben az években kezdett el együttműködni az amerikai egyetemek és kollégiumok sportcsapataival, melyet napjainkig folytat. A Champion minden új kollekciójában megtaláljuk a híres amerikai egyetemi csapatok jellegzetes színeit, logóját.

Az egyetemi csapatok speciális követelményeket állítottak a Championnal szemben, mely a márkát arra ösztönözte, hogy újszerű termékeket fejlesszen ki a sportolók számára. Az 1920-as években a Champion megalkotta azt a kényelmes és sportolásra kiválóan alkalmas melegítő felsőt, mely a „Szürke Gyakorló” néven vált ismertté az amerikai futball edzéseken.
Az 50-es években indította útjára a kosárlabda csapatok nylon mezét. Ezt az innovatív eljárást napjainkig használják, mert rugalmassága és szellőzése azóta is egyedülálló.
Champion számos sportág fontos partnerévé vált az egész világon, része lett az edzéseknek, az ambícióknak, az érzelmeknek, melyet csak a sport nyújthat. Márkánk a sport igazi értelmét abban látja, ha ösztönözni tudja sportolóit edzés közben is.
A Champion együttműködése a nemzeti és nemzetközi szövetségekkel bizonyítja a márka igazi alázatát a sporthoz, partnereink: FIBA, FIVB, NBA, Olasz Kosárlabdaszövetség, Görög Kosárlabdaszövetség, Görög Röplabdaszövetség.
A Champion Europe többéves együttmûködést kötött a Brazil Kosárlabdaszövetséggel (Confederaçặo Braslileira de Basketball – CBB), melynek értelmében a sportszergyártó cég lesz a hivatalos és egyedüli technikai szponzora a brazil férfiválogatottnak 2012. december 31-ig.

A Champion a folyamatos megújulásról, a sport iránti szenvedélyről szól.


 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő