divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Kategória
 Termékkör
 Kulcsszó
 Terület
 Város
 Rendezés
 Az aktualitások között keresek
Marosi Kriszta

Divattervező
2092 Budakeszi, Fő u.126.
Tel.: 0620-4821662
Web: http://www.psycat.meska.hu

Termékkategóriák: női ruha, kiegészítőkA PSYCAT a kilencvenes évek barokk bátorsága az ezred-kezdet uniform minimáljában.

A PSYCAT ruhák felismerhető egyediségét a nőiesség és elegancia mellett a virtuóz minta-, szín- és anyaghasználat biztosítja.

MAROSI KRISZTA, a többszörös Kozma Lajos ösztöndíjas divattervező 1999 óta van jelen a fiatal magyar divattervezők porondján saját márkájával. Egyike azon tervezőknek, akik mintazsonglőrként mernek és tudnak is kombinálni. A női felsőruházat mellett jelentős hazai és nemzetközi sikereket ért el uv festékkel szitázott, és fényvisszaverő anyaggal kombinált műbőr hátizsákjaival, és sport védő felszerelésével.

Jelenlegi kollekciójában a 19. századi magyar falvédők, valamint a magyar népművészet motívumai dominálnak az újrahasznosított, és a folk-art konvencióitól felszabadított posztmodern együttesekben. Könnyed iróniával és egyben esztétikai rajongással használja a giccs eszköztárát, amikor a hagyományos viseleti kódokat a túlzás, a felnagyítás gesztusaival vibráló disszonanciának teszi ki.

A PSYCAT a Balllon showroom és galéria egyik márkájaként is bemutatkozik. 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő