divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Kategória
 Termékkör
 Kulcsszó
 Terület
 Város
 Rendezés
 Az aktualitások között keresek
BE Attractive

Divattervező
1116 Budapest, Sopron út 61
Tel.: 70-206-9292
Web: ahttp://www.beattractive.hu/

Termékkategóriák: női ruha, esküvői/alkalmi ruhaCsőke Bea vagyok.
Elsősorban női alkalmi ruhák tervezésével és készítésével foglalkozom. Fő tevékenységi területem: koktélruhák, estélyi ruhák, szalagavatós ruhák, menyasszonyi ruhák, menyecskeruhák, alkalmi kosztümök, ruhák tervezése. Az egyedi ruhák értékét nemcsak az adja, hogy csak egy készül belőle, hanem hogy ez pontosan a viselője méreteire de legfőképpen egyéniségére van szabva, ezáltal is kiemelve a NŐ és sok esetben az alkalom abszolút megismételhetetlenségét.
Ruháim tervezését a "szárnyaló művész" és a "földhözragadt mérnök" kettőssége alakítja, így a modellek hordhatósága alapvető szempont számomra. Hiszem, hogy egy jól megtervezett ruha, hozzáértő kivitelezéssel, bárkivel csodát tehet. A BE Attractive márkanévnek kettős üzenete van. Egyrészről szeretném, hogy aki viseli a műhelyemben készült ruhákat, még vonzóbb és csinosabb legyen, másrészről szerettem volna, hogy saját nevem is megjelenjen a márkanévben, ugyanis a Beáta boldogot jelent. Úgy gondolom, hogy a boldogság talán az egyik legszebb dolog, amit kívánhatunk a másiknak. Én pedig szeretném boldog és elégedett emberekkel körülvenni magam, miközben rólam is elmondható, hogy boldog vagyok, mert azon kevesek közé tartozom, akik nem csak álmodni tudják a szépet, hanem képesek rá, hogy meg is valósítsák azt.
Egyedi és különleges ruháimmal alternatívát szeretnék jelenteni az igényes konfekcióüzletek és a neves szalonok kínálata mellett.


 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő