divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
ZEGNA

Képviselő cég adatai:
Martimex Hungary Kft.
2040 Budaörs, Ebner György köz 2.
Tel.: 0623-444-346

Termékkategóriák: illatszer-szépségápolásGyapjúból szőtt álmok: ZEGNA
A divatház története Olaszországban kezdődött, a piemonti Alpok lábainál, ott, ahonnan a Zegna család származik; a felmenők sora azóta is onnan merített életerőt, bármerre vetődtek a későbbiekben. Négy generáció tettvágya nyomán a hajdani kis posztómalom a világ vezető férfi luxusszabászatává nőtte ki magát. Sikerük a folyamatosan újító ipari eljárások és a kézműves hagyományok művészi igényű ötvözésének és a ruhákhoz tökéletesen illő bőráruk, cipők és más kiegészítők használatának köszönhető. Közel száz éve a Zegna név a minőség szinonimája: a finoman kidolgozott részletek, a kelmék és színek tekintetében állandóan a legmagasabb nívóra törekvő stílusa egyértelműen azonosítja a márkát. Az idők során a mesterségbeli tudás és a nemes anyagok szakavatott kezelése egyedi alkotásokban öltött testet, melyek elegánsak és kreatívak, olaszok és férfiasak, eredetiek és kényelmesek. A Zegna klasszikus és modern gyökerei egy vérbeli itáliai család hagyományaiból táplálkoznak.
Jelenleg az unokák, Emergenildo és Paolo Zegna szövik tovább nagyapjuk álmát, azt az álmot, mely a férfiakat méltósággal, nemességgel és tekintéllyel burkolja be. Zegna-öltönyt viselni több mint egy ruhadarab felvétele: mintha ezáltal ősi értékeket magukban hordozó atmoszférát is magunkévá tennénk. Olyan értékek auráját, melyet egy századeleji család öröklött át fiúról-fiúra, a mívesség és szorgalom tradícióját.
Természetesen ők se maradtak adósok azzal, hogy illatba foglalják életérzésüket, ezzel is szimbolizálva ruháik stílusát. Az Essenza Di Zegna kompozíciója olyan üvegbe van beletöltve, melynek kivitelezése is egy külön műremek. A csiszolt fémben található ellipszis alakú monolitba gravírozták a parfüm nevét. A dobozon visszatér a fémtest szürke-bézs árnyalata, mely hűen tükrözi azt a férfias színvilágot, mely kreációikban is dominál. A vetiver, a bergamott, a sziciliai mandarin és a calabriai bergamott jellegzetes aromái azonnal elrepítenek minket a dél-olasz napsütötte tájakra, hogy ott megérthessük a Zegna család szívét, mely élénken lüktet a provence-i pisztácia, a kardamon és a korzikai mirtusz elegyében. A pézsma, a borostyánkő, a kasmír és a vetiver együttes hatása gyengéden körülveszi a szívillatot és szinte halljuk, ahogy az „édes élet”-ben finoman kopognak az olasz férficipők sietős talpai, s szinte magunk előtt látjuk a jól öltözött és ápolt férfiakat, akik –természetesen Zegna viseletben – éppen politizálnak egy café latte mellett, vagy nagy gesztikulálással beszélik meg a jövő nagy üzletét, vagy csak egyszerűen sétálgatnak társukkal a lemenő nap fényében a jól kiépített tengerparton. A Z Zegna illatvilága méltó esszenciája és folytatása az első férfiparfümnek. Összetevőiben a szicíliai bergamott, az új-guineai áfonya, a mirabell szilva, a ribizli, az irisz, a szegfűszeg, a fehérbors, a kasmírfa, a pacsuli és a tölgymoha meleg, fűszeres jegyei dominálnak. Mindkét illathoz elkészítették a hozzájuk illő kiegészítőket after shave, tusfürdő, hajsampon és szappan formájában. 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő