divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
TRIUMPH

Képviselő cég adatai:
Triumph International (Bp) Kft.
2046 Törökbálint , DEPO, Pf.85.
Tel.: 06/23 337 146,147,148
Web: http://www.triumph.hu

Termékkategóriák: harisnya, fehérneműA piros embléma fehér betűkkel és a koronával évtizedek óta biztos márkát jelez a fehérneműk piacán Magyarországon.
A Triumph nyújtja ma hazánkban a legátfogóbb kínálatot a női fehérneműk területén. Egyszerű vagy dekoratív, sportos vagy elegáns, erotikus vagy kényelmes: mindez megtalálható a Triumph fehérnemű kollekciójában. Minden alkalomra, minden nőnek a megfelelő fehérneműt kínálja.
A legmodernebb alapanyag összetétellel, és különböző rafinált szabásvonalakkal kialakított darabjaink szinte második bőrünkként simulnak ránk.
A fehérneműk mellett a hálóruhák területén is kiváló minőségű modelleket gyárt a Triumph, melyekkel még kellemesebbé tehetjük a pihenés óráit.
1961 óta a fürdőruházat is a Triumph kiemelkedő árucsoportja. Sportos úszódresszek, alakformáló egyrészesek és vidám színes bikinik várják minden szezonban a strandolni vágyókat.

A Triumph márkát már 1902-ben védetté nyilvánították. Sikerét az anyagok optimális kiválasztása, a precíz kidolgozás és a szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja. Lépést tartani a felsőruházattal, a vásárlók magas igényeit kielégíteni - ez volt és marad a főcél. 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő