divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
MUSTANG

Képviselő cég adatai:
MUSTANG Hungária Kft.
1113 Budapest, Karolina út 17.
Tel.: +36 1 385 3131
Web: http://www.mustang-jeans.com

Termékkategóriák: női ruha, férfi ruha2009. tavasz-nyár: a Denim sebességbe kapcsol

Rajthoz áll a Denim: a legmagasabb üzemmódba kapcsol a világos, klasszikus és az eredeti elnyűtt kidolgozás. Élvonalba kerülnek a színezett és a foltozott nadrágok, melyek női modelljei látványos szegéssel és felhajtással versenyeznek a vásárlók kegyeiért. Az innovatív kidolgozású cuccok közé tartozik még a lila színárnyalatú farmer, melyet a világos, klasszikus mosás még egyedibbé tesz. Egy színes, pl.: olivazöld darab viselése is garantálja az elismerő pillantásokat. A könnyített kivitelű farmerek női és férfi modelljei szépen kidolgozottak, ezáltal a halhálós, a szürke napszítta és a női fehér farmerek abszolút kedvencnek számítanak.
Újdonságok teszik teljessé a kollekciót: A világos színű és a klasszikus twill nadrágok fontos szerepet játszanak az Utility stílus követőinél. A nagy, felvarrt zsebek és egy vászon öv a laza Cargo stílus jellemzői. A női sztreccs csőnadrágok 7 divatos színben hódítanak, míg a szaténból készültek már a következő sikeres nyarat idézik.MUSTANG AVAGY EGY VILÁGMÁRKA SZÜLETÉSE

Sok évvel ezelőtt egy kis németországi varrodában gyártották az első farmert Amerikán kívül. Ma ezt a családi vállalkozást MUSTANG-nak hívják, és Európa egyik vezető farmermárkája. Akkor még senki sem sejtette, hogy egy majdan a világot átfogó vállalkozás indul útjára…

Albert Sefranek, Frau Hermann veje, a II. világháború után felfedezett valamit: az amerikai katonák szabadidejükben viselt, "polgári” ruhadarabját, a jeans-t, melyre vágyakozva néztek a német fiatalok. Apósával, az újra mindig fogékony Rudolf Hermann-nal, - egy láda ital ellenében – egy amerikai tengerészgyalogostól egy eredeti amerikai nadrágot szereztek , hogy levegyék róla a szabásmintát. Amikor fantázianevet kerestek az újdonságnak, olyan elnevezésre gondoltak, ami Amerikát idézi: így a mindenki által kimondható, a vadnyugatot idéző, a cowboy-filmekből jól ismert MUSTANG elnevezés mellett döntöttek.

Az új terméket 1948-ban vezették be, és 1958-ban bejegyezték a MUSTANG védjegyet.

Az 1972-es müncheni olimpián a Német Szövetségi Köztársaság sportolói MUSTANG formaruháiban vonultak be a stadionba.

A nyolcvanas évek elejétől a MUSTANG Németország legnagyobb farmergyártója, s a nagy nemzetközi cégek konkurense lett. 1932-ben alapított cég a minőségi ruházat kimeríthetetlen forrása, mindig új ötletekkel, tökéletes szabással és egyedi kidolgozással varázsolja el a márka rajongóit.


 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő