divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
GEORG JENSEN

Képviselő cég adatai:
Glamour Boutique

Web: http://www.glamourboutique.hu

Termékkategóriák: óra, ékszerGEORG JENSEN

1904-es alapításakor, kezdetben exkluzív ezüstedények és ékszerek gyártásával foglalkozott Georg Jensen ezüstműves műhelye. Azóta a több, mint 100 év alatt felhalmozódott kivételes szaktudás felhasználásával arany, ezüst, platina és gyémánt ékszerek, valamint órák, evőeszközök és asztali tárgyak, illetve irodai és design tárgyak széles választéka készül Georg Jensen mestereinek keze által. Letisztult, elegáns, skandináv design stílusának köszönhetően Dánia nemzetközi szinten legismertebb márkái között tartják számon.

Büszkén dán gyökereire, hűen egyedi formanyelvezetéhez és elkötelezetten történetéhez - mely a minőség és szakértelem jegyében íródik immár több, mint 100 éve -, Georg Jensen filozófiai küldetése világszerte a designra fogékony avatott szemű közönség esztétikai kényeztetése és meghökkentése termékei aprólékosan átgondolt, kivételes formavilága és megalkuvást nem ismerő minősége által.

A megelevenedő letisztultság

A letisztultság egyfajta tisztelettétel a dolgok természetes és legigazabb valója mellett. A letisztultság irtózik a túlzásoktól, és csak az esszenciára fókuszál. A tiszta design elegáns egyszerűsége megigézi az érzékeket, felkelti a szellemet és életet lehel a tárgyba. A letisztultság az élet szabadságát hordozza.

Georg Jensen design szellemiségének minden esetben egy céltudatos elképzelés a forrása. Georg Jensen a forma és funkció egységéről szól. A design legapróbb részlete is különleges figyelmet kap, semmi sem a véletlen szüleménye. Lágy és cseppfolyós. Merész és magabiztos. Ezen design aspektusok egyensúlyát minden Georg Jensen termék hordozza, sugárzik belőle ez a harmonikus kompozíció. Georg Jensen filozófiájában nincs kezdet sem pedig vég. A design mindig a mozgásról, folyamatosságról szól, sosem a mozdulatlanról. Georg Jensen tárgyait hosszasan szemlélve sem lehet megunni.
 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő