divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
ERBARIO TOSCANO

Képviselő cég adatai:
Andamon Hungária Kft
1051 Budapest, Nádor u. 14.
Tel.: 460-9461
Web: http://www.kicsinybolt.eu

Termékkategóriák: illatszer-szépségápolásAz Erbario Toscano cég a régi toszkán kézműves hagyományokat megőrizve készíti szépségápolási termékeit, kihasználva a régió adottságait. Az olajfa-ültetvények és a híres toszkán borok, a citrusültetvények és rózsamezők ihlették meg az alkotókat, akik a természet e kincseit állították a női szépség és egészség szolgálatába.

A növényi kivonatokból készült testápolók, habfürdők, arc-és kézkrémek, parfümök, testpermetek, hajbalzsamok, szappanok nem csak lenge, finom illatukkal és egyedi csomagolásukkal aratnak sikert a natúrtermékeket kedvelők köreiben, hanem a természetes alapanyagok jótékony hatása bőrre, arcra, hajra, kézre sok nőnek nyújt megoldást a mindennapi és ünnepi szépségápoláshoz. A készítmények jó részét férfiak is jó szívvel használhatják, hiszen a minőség élvezete és a kíméletes bőrápolás manapság már nem kizárólag a hölgyek privilégiuma.

Az otthon melegségéhez járulhatnak hozzá a növények leveleivel díszített illatos gyertyák és a többféle aromával fűszerezett bambuszpálcás szobaillatosítók. A pálcácskák számával, illetve megforgatásukkal lehet szabályozni az illóolajok kiáramlását és az aroma intenzitását.

A termékeket nem ipari léptékben állítják elő, kézi munkával készülnek a szigorú, kozmetikai termékekre vonatkozó előírások betartásával, állatkísérleteket a tesztelés során nem végeztek és gyorsan lebomló, környezetbarát csomagolóanyagokat használtak fel.

Megvásárolható: Szépségek Kicsiny Boltja


 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő