divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
DSQUARED²

Képviselő cég adatai:
Martimex Hungary Kft
2040 Budaörs, Ebner György köz 2.
Tel.: 0623-444-346

Termékkategóriák: illatszer-szépségápolásA kanadai ikerpár Dean és Dan Caten az Ontario-ból 1983-ban New York-ba költöztek, hogy részt vehessenek a Parson divat iskola szemináriumán. 1994-ben megalkották első férfiaknak szóló kollekciójukat, mely elindította őket a siker útján. „Kanadában születtek, Londonban éltek és olasz divatot teremtettek.”

A Dsquared márka és a zene kapcsolata szorosnak bizonyult, hiszen Madonnával való találkozásuk kitörölhetetlen nyomot hagyott a nemzetközi szórakoztató iparban. Madonna őket bízta meg, hogy a 2002-es turnéjának összes ruháját megtervezzék.
A Dsquared márkának olyan hírességek, mint Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin, Nelly Furtado és Robbie Williams is rajongói lettek.
Christina Aguilera pop dívát is teljesen elvarázsolta a Dsquared stílusa, így az ő “Stripped World Tour 2003” turnéjának ruháit is a Caten ikrek álmodták meg.
Számos neves művésszel dolgoztak még együtt, mint Laura Pausini, Rihanna és Fergie.
2007 óta híres fotográfusok, mint Steven Meisel járultak hozzá reklámkampányaik, többek között a Dsquared? He Wood. sikerességéhez. 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő