divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
DIESEL- ONLY THE BRAVE

Képviselő cég adatai:
L'Oreal Magyarország Kft.


Termékkategóriák: illatszer-szépségápolás„A metró megállt az alagút közepén. A fények kialudtak. Körülöttem mindenki valami áramkimaradásról suttogott, de a gondolataim csakis Susan körül forogtak. Szegénynek nagy fájdalmai voltak. Reményvesztetten megszorította a karomat. Fogalmam sem volt, mit és hogyan kellene tennem. De a természet nem volt abban a hangulatban, hogy várjon még egy kicsit. Szinte újra átéltem, ahogy a kisbaba előbukkant… majd szinte vezényszóra újra kigyúltak a fények. Az aprócska újszülött a karjaimban nyugodott. Abba a pillanatban mérhetetlen nagynak tűnt a kezem.”

„Amikor eljön a pillanat… és hallod a szurkolást… A kezemben van. az újbegyemben. A csapattársaim pontosan tudják ezt. Passzolnak, én átveszem az irányítást. Ugye érted, mire gondolok? A győzelem nem minden. Kivéve, amikor vesztésre állsz…”

ÉRTED A LÉNYEGÉT? A MEGGYŐZŐDÉSRŐL ÉS AZ ÖNBIZALOMRÓL SZÓL.

Válj ONLY THE BRAVE-vé: Légy a saját magad hőse!

Légy olyan ember, aki vállalja felelősséget az életéért, akiben lángol a tűz, akiben hihetetlen belső erő és lelki béke szunnyad! Olyan, aki képes a vágyai megvalósítására. Minden a céljaid kitűzésén múlik. Nem számít, honnan érkeztél: Budapestről, Párizsból, Berlinből vagy éppen New Yorkból. Csak az a fontos, hogy önmagad légy. Csak az számít, hogy merre tartasz, és milyen úton haladsz a terveid megvalósítás során. Minden a tempón múlik. A ritmus és a tűz, ami benned ég. A törekvés számít, ami arra emlékeztet, hogy valóban élsz: mint a sportolót edzés közben vagy az operatőrt forgatásra készen. A színészt a színpadon, vagy éppen a különleges mentőket felderítés közben. Az igazság heve, a bátorság irama. A ritmus, melyet kizárólag azok élnek meg, akik őszinték magukhoz: a lendület, amely csak a bátraké.


 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő