divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
CLARINS

Képviselő cég adatai:
Dovex Kft.
1139 Budapest, 1139 Váci út 95.
Tel.: 239-3451
Web: http://www.glamourbeauty.hu

Termékkategóriák: kozmetikum, illatszer-szépségápolásClarins

Egy család szenvedélye

A Clarins megalkotását Jacques Courtin-Clarins’ nők iránt érzett szeretete és tisztelete ihlette. Orvosi tanulmányai során vált bizonyossá számára hivatása, amikor felismerte, hogy egy nő számára a szépség éppen annyira fontos, mint az egészség. Jacques Courtin-Clarins megnyitotta első Szépségintézetet 1954ben, Párizsban. Lelkesedését fiai - Christian and Olivier - is hamar átvették. Azóta együtt dolgoznak a közös célért: "Tegyél többet, jobban és élvezd amit csinálsz".
A Courtin-Clarins család arra kötelezte el magát, hogy világszerte a legjobb termékeket és kezeléseket kínálja a hölgyek számára.

A Clarins Szépségintézet sikerének kulcsa az aromaterápiás és fitoterápiás termékek használata, a kéz páratlan energiája és a vendéggel kialakított különlegesen bizalmas kapcsolat. A szakértelem és az elhivatottság, hogy a szépségápolási igényeket maximálisan kielégítsék, vezettek a két egyedülálló felviteli technika megalkotásához, mely otthon is könnyen alkalmazható: Clarins “Auto-Lifting Arcmasszázs®” és Clarins “Testformáló Önmasszázs Technika®”.

Innováció a növényeken keresztül

Clarins szereti a természetet: „körbeutazzuk a világot, hogy megtaláljuk a legtisztább és leghasznosabb növényeket.” Minden növényi kivonat, kizárólag olyan eljárásokon megy keresztül ami megóvja és tiszteletben tartja a természetet. Ezen kivonatokat folyamatosan tesztelik (Soha nem állatokon!) és analizálják egyazon cél érdekében: kivonni a legaktívabb molekulákat, a leghatékonyabb koncentrációban használni őket, és biztosítani a legoptimálisabb eredményt. 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő