divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel
 Termékkör
 Kulcsszó
 Rendezés
 
CALVIN KLEIN JEWELRY

Képviselő cég adatai:
Glamour Boutique

Web: http://www.glamourboutique.hu

Termékkategóriák: óra, ékszerCK
Óra & Ékszer

Calvin Klein kiemelkedik a modern divatvilág designerei közül. Kreációi tiszták és precízek, alakjai elegánsak. Tónusai egyszerre természetesek és gazdagok. Designjának letisztultságát kiemeli és áthatja a túlzásoktól és díszítő elemektől elszakadó végtelen szabadság érzése.

1997-ben Calvin Klein és a Swatch Group tehetségének és szakértelmének egyesítése gyümölcseként jött létre a CK óra kollekció. Ezek a letisztult, modern formavilágú óracsaládok, mint például a CK dress, egy szempillantás alatt meghódították a nagyközönséget, és ezzel megszületett az „óra, mint divat kiegészítő” fogalma.

A kezdeti geometriai design koncepció fokozatosan átadta helyét áramvonalasabb és természetesebb vonalvezetésnek, érzékibb és harmonikusabb íveknek; CK bold, CK flash és CK ray, csak egy néhány példa melyekből árad ez a stílusbeli evolúció. Az ihlet a világból származik melyben élünk: egy kő tapintása, egy szövet puhasága - mindez lefordítható az ékszerek nyelvére is, és ez a felfogás hatja át Calvin Klein ékszer és óra kollekcióját.

Az ékszer kollekció 2004-es megalkotása egy valódi szellemi kihívás eredménye.
A CK ékszer kollekciót tiszta vonalak, karakteres hajlított fém felületek jellemzik, melyek egy kacér ám mégis egyszerű design esztétikát sugároznak. Hét családban öltött testet és formát ez a kreatív impulzus: ck yoyo, ck precious, ck ellipse, ck liquid, ck sway, ck hook és ck loop. A kollekció azonban folyamatosan bővül új családokkal, melyekben megtalálhatók gyűrűk, karkötők, nyakláncok, fülbevalók. A felhasznált anyagok is árulkodnak az ékszerek kiemelkedő minőségéről: nemesacél, ezüst, ében fa és némely daraboknál gyémánt is előfordul a kollekcióban. 
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő