divatlap.hu, a divat naponta növekvő mennyiségben

Kövess minket a Facebook-on!
archív (2009.10.29.) 
Divatblogok Éjszakája

 
Az oldal átalakítás alatt! Kövess minket a Facebook-on!

Iratkozz fel a divatlap hírlevelére, mert...

Részletekért kattints ide:
hirlevel

AZ OLDAL JELENLEG NEM ÜZEMEL.MIT KÍNÁL A LÁTOGATÓINAK A DIVATLAP.HU?


A divatlap.hu azoknak a divat orientált látogatóknak, - elsősorban a divat vásárlóknak - szándékozik információt nyújtani, akik a bolti vásárlásaik előtt a neten keresnek információt bármilyen divat termékkategóriában.

A látogatóink számára az elsőszámú tartalom a divat márkák és üzletek képviselői által, a divatlap.hu-n lévő saját márka vagy üzlet oldalukra feltöltött aktuális divat újdonságok és akciók.

Látogatóink az egyszerű menüszerkezet alapján saját igényeik szerint informálódhatnak a divatlapon, amennyiben divat üzletet, márkát, újdonságot vagy akciós ajánlatot keresnek. Bárki abból az irányból indulhat el keresgélni, ami számára a legfontosabb.

A divatlap.hu nem divattermék kereső! A divatlapon oly módon keresni nem lehet, hogy „39-es, piros, lakkcipő” vagy „M-es méretű, V kivágású, barna selyemblúz”.

A vásárlást megkönnyítő információk mellet, partnereink közreműködésével nyereményjátékokat szervezünk, amelyekben a díjak divat termékek, divatszolgáltatások, magazin előfizetések, divateseményekre belépőjegyek, stb.

Eseménynaptárunkban felhívjuk látogatóink figyelmét az aktuális divat témájú rendezvényekre, vásárokra, kiállításokra, divatbemutatókra, vagy akár egy divatiskola nyílt napjára, ahol a divat iránt érdeklődő fiatalok tájékozódhatnak.

A lapszemle rovatunkban a hazai, elsősorban divat, vagy divat közeli témájú magazinok aktuális számaiból kapunk ízelítőt. A rovat érdekessége, hogy az itt található tartalmakat maguk a magazinok képviselői töltik fel. E mellett a világ minden tájáról igyekszünk a legérdekesebb divathírekből is szemezgetni, illetve a divat blogok bejegyzéseiből is „szemlézünk” alkalmanként.

Ajánlónkban valamennyi divat kategória termékeiből azokat szeretjük bemutatni, amelyek valamilyen szempontból figyelemre méltóak, időnként egy-egy saját vélemény is olvasható egy „titokzatos” divat-vásárló tollából.

A szakmai katalógusban a hazai divat ipar jó néhány ága képviselteti magát, a divat és művészeti iskoláktól kezdve divattervezők, stylistok, fotósok, nagykereskedők, vagy sminkesek. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hazai divattervezők bemutatkozhassanak, ezzel is szeretnénk hozzájárulni a magyar divat élet fellendítéséhez.

...és ha mindezekről biztosan nem akarsz lemaradni, IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE>>

A divatlap nemcsak a címéből adódóan kíván az elsőszámú divat témájú portál lenni a hazai online divat médiumok között, hanem a tartalmát és nem utolsó sorban küllemét tekintve is.

(hogy a divat szót időnként külön írtuk ott is, ahol egybe kellett volna az utána állóval, az nem a véletlen műve:))


MIT KÍNÁL A DIVATLAP.HU AZ ÜZLETEKNEK, MÁRKÁKNAK?

A piackutatások eredményei azt mutatják, hogy a vásárlók egyre növekvő számban keresnek információt a weben, mielőtt ellátogatnak egy üzletbe vásárolni. Ha el akarja érni ezeket a vásárlókat, akkor a divatlap.hu az a médium, ahol ezt megteheti.

A divatlap.hu az üzletek és márkák számára lehetőséget ad, hogy újdonság és akciós ajánlataikkal elérjék az említett, tudatos vásárló közönséget. Felmérések szerint a keresés után nagy részük 1-2 héten belül ellátogat a kiválasztott üzletbe, és ott az átlagosnál többet is vásárolnak.

A divatlap.hu olyan lehetőséget kínál partnereinek, amivel ismertségüket és forgalmukat tudják növelni. A divatlap.hu megkönnyíti a vásárlók igényeinek kielégítését, és dinamikus kapcsolatot teremt a vásárlók és a kereskedők között.

Ezen felül, ha nincs saját weboldaluk részben pótolhatják a divatlap.hu-val, ha pedig van, akkor annak a látogatottságát is növelhetik.

Amennyiben üzlet vagy márka tulajdonos illetve döntéshozó, és érdekli a divatlap.hu által kínált lehetőség kattintson ide.


MIT KÍNÁL A DIVATLAP.HU
A DIVATSZAKMA RÉSZTVEVőINEK?

A divatlap.hu - a divattervezőktől a nagykereskedőkig, a stylistoktól a modellügynökségekig, a gyártóktól az importőrökig, a modellektől a sminkesekig - mindenkinek, aki a divatszakma bármely területen működik lehetőséget teremt arra, hogy bemutatkozzon, vagy aktuális, naprakész információkat, üzleti ajánlatokat adjon a számukra fontos célközönségnek a szakmán belül, vagy akár a vásárlóknak. A divatszakma résztvevői között kapcsolatokat teremt, üzleti ajánlatokat közvetít, és ezeken keresztül járul hozzá ismertségük, forgalmuk növeléséhez.

…és itt is igaz az üzletekre és márkákra vonatkozó megjegyzésünk a webes jelenléttel kapcsolatban: akár van, akár nincs saját weboldaluk, a divatlap.hu mindkét esetben hozzáadott értéket jelent.

Amenyiben Ön a divatszakma képviselője, és többet szeretne tudni a divatlap.hu által kínált lehetőség részleteiről, kattintson ide.

-->
ÜGYFÉLKAPU DIVATLAP.HU IMPRESSZUM KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLAT ADATVÉDELEM Observer médiafigyelő